Boven de €60 gratis verzending, boven de €75 gratis shake beker + verzending!

In het kort stel ik me even voor..

Mijn naam is Dennis de Loos en woonachtig in Hilversum Centrum.  Vanaf mijn 22e ben ik naast voetballen, ook fanatiek begonnen met fitness en ben ik mij gaan verdiepen in voeding en gezondheid. Naast het uitoefenen van mijn hobby fitness, ben ik werkzaam als groepsles instructeur en personal trainer, voetbal trainer en sportleider in de kinderopvang. Hiervoor werk ik onder andere bij het Hoofdkantoor van Nike in Hilversum, bij de KNVB en bij de Sportbank in Blaricum.
Wat begon als een droom, werd werkelijkheid..
Na het opzetten van mijn eigen bedrijfje als personal trainer en bootcamp instructeur, wilde ik dit uitbreiden en als trainer wat extra’s kunnen meegeven en aanbieden aan mijn klanten. Namelijk een assortiment aan voeding supplementen! 

Waar komt de naam ”VZ Suppz”  vandaan?

De naam Vazquez Supplements Komt vanuit mijn andere onderneming die ik eerst ben gestart namelijk Vazquez Personaltraining. De naam Vazquez komt vanuit de Spaanse Roots die ik bezit, namelijk mijn Moeders achternaam ” Monique Vazquez” en mijn trotse Opa in Spanje ”Augustin Vazquez”. Bovendien word een groot deel van mij supplementen geproduceerd in Spanje, in de stad genaamd Sevilla.

Wat betekent een ”Supplement”?

Een Supplement betekent letterlijk: aanvulling. Dit is dan ook wat voedingssupplementen zijn: een aanvulling op je dagelijkse voeding. Een aanvulling is soms wel eens nodig door een verstoord eetpatroon, dit kan allerlei oorzaken hebben. 
Drukte ivm werk en andere hobbies. Of een gezellig weekend met vrienden achter de rug, waarbij het gezond blijven eten en drinken er soms wel eens bij in schiet. Hier hebben we allemaal wel eens last van en zijn we ons ook zeker bewust van. Een Supplement kan je hierbij toch helpen om bepaalde voedingswaarden binnen te krijgen zoals bepaalde vitamines en mineralen, of de nodige eiwitten en koolhydraten.

De Missie van Vazquez Supplements

Onze Missie is vooral het motiveren, inspireren en ondersteunen van mensen, met betrekking tot gezondheid en bewegen. Daarbij willen we als bedrijf uitgroeien tot een bekend voedingssupplementen bedrijf binnen Nederland en daarna in Spanje ons uitbreiden en vestigen.