Boven de €60 gratis verzending, boven de €75 gratis shake beker + verzending!

VERZENDEN

Wij streven er naar om jouw pakketje binnen 1 a 2 dagen te verzenden. Je bestelling kan bij jouw thuis worden afgeleverd of op een ander adres (bijvoorbeeld je werk). Wij vragen per bestelling een bijdrage in de verzendkosten van € 5,95. Voor verzending naar België en Duitsland bedragen de verzendkosten € 8,95.

Bezorging via PostNL 
PostNL bezorgt je bestelling op het door jou opgegeven adres. Als het pakket niet afgeleverd kan worden, wordt het bij de buren afgeleverd of later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging. Als je bij de 2e levering ook niet thuis bent, ontvang je een briefje in de brievenbus. Daarop staat bij welk Servicepunt van PostNL je het pakket kunt afhalen. Je hebt drie weken de tijd om het pakket op te halen anders wordt het pakket retour gestuurd.

Ophalen op een PostNL Postkantoor  
Je hoeft niet meer thuis te blijven om je pakket in ontvangst te nemen. Je kunt je pakket laten afleveren bij een van de 2700 ophaalpunten bij PostNL. Je bepaalt zelf waar je pakket wordt afgeleverd en wanneer je het komt ophalen. Er is altijd een PostNL locatie bij jou in de buurt. Je kunt het pakket binnen twee weken ophalen, hierna wordt het pakket retour gestuurd.

RETOURNEREN

Na ontvangst van uw product heeft u tot 12 dagen te tijd om het product ongeopend & onbeschadigd te retourneren.

De kosten voor retour zijn echter wel voor eigen rekening. Voordat u van plan bent om het product terug te sturen stuur even een mail naar info@vzsuppz.nl en vermeld hierbij “aanmelding retour” en uw bestelnummer.

Uiteraard steven wij ernaar dat uw tevreden bent met uw product en gaan wij er van uit dat u niks hoeft terug te sturen! Na ontvangst kijken wij of alles in orde is en storten wij het bedrag binnen een dag of 7 weer terug op uw rekening.